THE FAKE NOISE

A magyar feltörekvő underground melegágya.

Utolsó kommentek

Album-ajánló

scarify_-245x245.jpgThe-Future-Memorials-245x245.jpg

kvr_-245x245.jpg4217185045-1.jpg

grizzly_549546954-1.jpg2677683213-1.jpg

396898_401449666596338_1513047366_n.jpg71916_526178260767956_39711544_n.jpg

Fake Noise a Facebook-on!

Helyzet-jelentés II.

2013.02.12. 01:39 :: The Fake Noise

rikkancs.jpgVagy talán nem is igazán helyzetjelentés, inkább csak segítség kérés. Na szóval! A helyzet az lenne, hogy mivel ténylegesen többen állunk a kezdeményezés mögött, de csak egy ember szerkeszt minden bejegyzést és oldalt, ezért némi segítségre lenne szükségünk. Igen, tudjuk, hogy mi vagyunk azok akik segítséget nyújtunk nektek, de sajnos ez nagy teher egy ember vállán, ezért úgy gondoltuk segítségért kiáltunk, hátha.


Segéd-szerkesztőt keresünk köreinkbe! Az elvárás nem több, mint a megfelelő helyesírás és remek fogalmazási készség és persze némi szabadidő. Nem kérünk referenciát(persze lesz azért egy próbamunka), bízunk abban, hogy remek társra akadunk.
Az adott alanynak nem több lesz a feladata, mint javítani\átfogalmazni az interjúkat\interjú-anyagokat és publikálhatóvá tenni. Az anyagot természetesen továbbra is mi gyűjtjük össze, a feladat végrehajtása tényleg csak a publikálásban segítene minket. Előny, az alapvető képszerkesztési tapasztalat, de itt nem kell nagyobb távlatban gondolkodni, mint a képek méretre vágása, átméretezése.
A legfontosabb dolog az lenne, hogy önkéntest keresünk, nem pedig alkalmazottat. Mivel nonprofit-szervezet vagyunk, ebből adódóan nincs miből fizetni a segítőinket, pusztán csak jóakarókat keresünk és olyan embereket akiket érdekel a magyar underground jövője.
Továbbá keresünk egy alkalmi webfejlesztőt\webdesignert is. Mivel mi weblapszerkesztésben nem vagyunk valami profik, ezért szeretnénk egy olyan embert, aki fél évente-évente segítene nekünk kipofozni a blog kinézetét, illetve a Facebook oldalunk egyes részeit. Elvárás a HTML és CSS nyelvkódokban szerzett megfelelő tapasztalat és némi design-elem szerkesztésben szerzett jártasság. Ennek a pozíciónak a betöltésére viszont szeretnénk kérni valami kisebb referenciát, ha nem gond. A fent említettekben már leírtuk, sajnos pénzt azt nem tudunk adni, de nagyon nagy köszönettel és persze elismeréssel jutalmazzuk a segítőinket.

Aki úgy érzi, hogy szívesen részt venne ebben a remek kezdeményezésben és segítené a munkánkat, az bátran jelentkezzen a lieonthefloor@gmail.com e-mail címen! Tudjuk, hogy nem éppen kecsegtetőek ezek a kihirdetések, de mi ugyanúgy nem kapunk pénzt azért az erőfeszítésért, amit a zenekarokért teszünk és persze nem is ezért, hanem leginkább a segítségnyújtásért tesszük ezt az egészet, érdekel minket a magyar underground jövője és jelene.
Végül, aki nem ismert magára ebben a cikkben, de viszont más formában szívesen segítene, attól csak annyit kérünk, ossza meg bátran a Facebook oldalunkat, hisz ha minél több ember tud rólunk, annál többen fognak tudni a zenekarokról is. Előre is köszönjük a segítségeteket, már így is hálával tartozunk nektek, ígérjük, ha egyszer felnövünk, visszaadunk mindent! :)

Szólj hozzá!

Címkék: blog html web underground css facebook fejlesztő szerkesztő segéd

A bejegyzés trackback címe:

https://fakenoise.blog.hu/api/trackback/id/tr105075705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása